Cautare

8071 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (4.27 secunde)
De ce nu s-a mai implicat presedintele Traian Basescu, care va fi scorul USL dar si impactul alegerilor locale pentru viitoarele parlamentare. ... Pina acum se spunea ca rezultatul alegerilor locale reprezinta un semnal pentru cum vor evolua lucrurile la alegerile generale.
O noua "afacere" politico-economica a regimului Basescu Cumpararea Oltchim, alta cacealma a la Dan Diaconescu Castigarea de catre Dan Diaconescu a licitatiei pentru actiunile detinute de stat la Oltchim reprezinta punctul culminant al unui scenariu politic - cu implicatii economice imprevizibile - pus la cale de oamenii regimului Basescu in tentativa de a reduce forta electorala a USL.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat ieri, la un post de televiziune central, ca in eventualitatea in care presedintele Traian Basescu va demisiona si va declansa alegerile anticipate, liberalii nu sunt inca pregatiti sa sustina un candidat propriu, deoarece pana acum nu si-au pus aceasta problema.
Deputatul Cozmin Gusa, liderul Partidului Initiativa Nationala, a anuntat ieri ca va candida la Presedintie, daca presedintele Traian Basescu va demisiona in cazul in care Parlamentul il va suspenda din functie si se vor organiza alegeri prezidentiale anticipate.
Presedintele Traian Basescu a fost suspendat ieri din functie cu votul majoritatii Parlamentului, Romania traversand acum cea mai grava criza politica de la caderea comunismului, in 1989. Au votat pentru suspendarea presedintelui 322 de parlamentari, in timp ce 108 au votat impotriva, iar 10 voturi au fost anulate.
Liberalii constanteni vor contribui la campania electorala pentru alegerile europarlamentare cu 400 milioane de lei vechi, din care 200 reprezinta cotizatia lunara obligatorie, iar restul contributia benevola a organizatiei judetene, a declarat ieri presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir (foto).
Senatorii Miron Mitrea si Dan Voiculescu au exprimat, luni, in sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, rezerve fata de decizia conducerii partidului de a vota o motiune de cenzura, au declarat surse din partid.
Traian Basescu este acuzat de societatea civila de prefraudarea alegerilor.
Fostul premier PSD Adrian Nastase il acuza pe seful statului, intr-o postare pe blogul personal, ca doreste sa fraudeze moral alegerile prezidentiale prin sustinerea unui referendum care este "absolut inutil" pentru ca nu are nicio finalitate. "Traian Basescu procedeaza acum la fel ca si in 2004.
Cateva asemanari izbitoare intre alegerile prezidentiale din 2004 si cele din 2009 prind din ce in mai mult contur pe spatiul mediatic romanesc. ... Singura diferenta fiind ca, acum nu Adrian Nastase, ci chiar Traian Basescu este pus la stalpul infamiei. Culmea, uneori de aceiasi oameni.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca sustinerea candidatului PSD, Mircea Geoana, de catre formatiunea sa, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale de anul trecut, nu a afectat imaginea liberalilor, lucru dovedit prin faptul ca, potrivit unui sondaj, peste 40% dintre romani simpatizeaza PNL.
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, liderul Partidului National Liberal, Crin Antonescu, ar castiga primul tur cu 33,8 la suta din sufragii, arata un sondaj realizat de Grupul de Studii Sociale (GSS), la comanda PNL, informeaza Realitatea TV.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri la ProTV ca exclude sansa unui candidat femeie la Presedintia Romaniei sau la presedintia PD-L. Intrebat despre posibilii candidati ai PD-L la viitoarele alegeri prezidentiale, el a mentionat numele lui Teodor Baconschi, Cristian Preda, Liviu Negoita sau Vasile Blaga.
Sondajele PSD il dau pe Antonescu castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale Analizele sociologice si sondajele prezentate, luni, in sedinta CEx al PSD, de presedintele partidului, Victor Ponta, il coteaza pe presedintele PNL, Crin Antonescu, in topul increderii in politicieni, precum si castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale.
Traian Basescu este autist Fostul presedinte, Ion Iliescu, l-a calificat drept autist pe seful statului, Traian Basescu, acuzandu-l pe acesta ca "se face ca nu aude" cererile de demisie si de alegeri anticipate parlamentare si prezidentiale. ... Asta cere lumea, demisia presedintelui, demisia guvernului, alegeri anticipate parlamentare si prezidentiale.
Ar fi momentul ca USL sa revina in Parlament, sa demita Guvernul si presedintele Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, sustine ca ar fi momentul ca USL sa revina in Parlament, sa demita Guvernul, sa suspende presedintele tarii si sa organizeze, in maximum trei luni, alegeri parlamentare si prezidentiale.
S-au deschis sectiile de vot in Franta: 44 de milioane de francezi, asteptati la urne Aproximativ 44 de milioane de francezi cu drept de vot sunt asteptati, duminica, in fata urnelor, in primul tur al alegerilor prezidentiale, dupa o campanie electorala dominata de problemele economice.
Valentin Nicolau) Fiecare are motivul sau, dar aproape toata lumea il vrea plecat pe Basescu de la Cotroceni. Poporul s-a saturat de hahaiala lui, dar in special s-a saturat de saracie. Politicienii - de la caz la caz...
Nastase explica miza protestelor din Turcia Intr-un material publicat pe blogul personal, Adrian Nastase isi exprima opinia cu privire la miza reala a manifestatiilor din Turcia.
google-analytics.com